Maszynka do ciasta makaronu pierogów ravioli
Cena regularna:
towar niedostępny
Maszynka do ciasta makaronu pierogów ravioli
Wysokiej jakości maszynka wykonana jest z odlewu stalowego oraz chromowanej stali nierdzewnej.
Jest ciężka i stabilna. Przeznaczona do wałkowania ciasta na makaron, cięcia makaronu różnego rodzaju i przygotowania ciasta na pierożki ravioli.
Można wałkować ciasta o szerokości 14 cm. i regulowanej grubości.
Korpus maszynki jest jednocześnie wałkownicą do ciasta.
Na korpus montuje się przystawki do cięcia makaronu.
Można stosować także inne przystawki w tym standardzie.
Pozwala na przygotowanie domowego makaronu o dwóch szerokościach NITKĘ 2mm oraz TASIEMKĘ 6,5mm. Za pomocą tej maszynki oraz dołączonych przystawek można przygotować między innymi:
- Makaron
- Ciasto na pierogi
- Spaghetti
- Lasagne
- Ravioli
Nie ma jeszcze żadnych opinii, bądź pierwszy!