Termometr ciekłokrystaliczny 10 - 40°C





Opis
Termometr ciekłokrystaliczny 10 - 40°C
Drożdże zachowują efektywność w odpowiednim przedziale temperatur. Nie służy im ani zbyt chłodne, ani zbyt ciepłe otoczenie. Aby utrzymywać właściwą temperaturę fermentującego nastawu, zacieru lub brzeczki, warto zaopatrzyć się w prosty termometr. Jest odporny na wodę, więc możesz nakleić go bezpośrednio na pojemnik fermentacyjny lub balon. Zmiana barwy na odpowiednim poziomie wskaże Ci obecną temperaturę w naczyniu. Termometr posiada łatwą do odczytu, ciekłokrystaliczną skalę w optymalnym dla drożdży przedziale 10-40°C.
Dane techniczne
Skala | 10 - 40°C |
Średnica | 20mm |
Wysokość | 13cm |
Wyświetlane są wszystkie opinie zalogowanych użytkowników (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.