Termometr ciekłokrystaliczny 10 - 40°C
Cena regularna:
towar niedostępny
Termometr ciekłokrystaliczny 10 - 40°C
Drożdże zachowują efektywność w odpowiednim przedziale temperatur. Nie służy im ani zbyt chłodne, ani zbyt ciepłe otoczenie. Aby utrzymywać właściwą temperaturę fermentującego nastawu, zacieru lub brzeczki, warto zaopatrzyć się w prosty termometr. Jest odporny na wodę, więc możesz nakleić go bezpośrednio na pojemnik fermentacyjny lub balon. Zmiana barwy na odpowiednim poziomie wskaże Ci obecną temperaturę w naczyniu. Termometr posiada łatwą do odczytu, ciekłokrystaliczną skalę w optymalnym dla drożdży przedziale 10-40°C.
Szczegóły
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Nie ma jeszcze żadnych opinii, bądź pierwszy!
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.